Topp 10 Torrent trackere i 2017

Hvilke torrent trackere er de mest populære i år? Kanskje er det ikke så overraskende at The Pirate Bay fortsatt kroner øverst på listen. Men ettersom flere torrent-sider har blitt stengt ned de siste månedene, avslører årets toppliste også noen nykommere.

Med nedleggelse av KickassTorrents og Torrentz.eu, forsvant plutselig to av de største aktørene i markedet. Men deres plasser ble raskt fylt opp av etablerte nettsteder sammen med noen nye ansikter.  Torrentz2.eu er den høyeste nykommeren på en femteplass.  TorrentProject gjør det også bra. Nettstedet har eksistert i ganske mange år allerede, men aldri vært på topp ti før. Nyaa.se og Rutracker fortjener også en omtale. Begge har nok trafikk til å rettferdiggjøre en plass på listen, men vi valgte å begrense listen til nettsteder som er rettet mot mainstream innhold for et engelsk eller internasjonalt publikum.

Nedenfor er den fullstendige listen over de ti mest besøkte torrentsider ved inngangen til det nye året.

Mest populære Torrent tracker 2017

 1. The Pirate Bay
  The Pirate Bay er “kongen av torrents” igjen, og også den eldste websiden på denne listen. Det siste året har vært relativt rolig for det beryktede torrent-nettverket, som for tiden opererer fra sitt opprinnelige .org domenenavn.
 2. ExtraTorrent
  Extra har stadig økt sin brukerbase i løpet av de siste årene og denne trenden fortsetter. Ifølge nettstedets grunnlegger, er det aktive bruker samfunnet en av hovedårsaken til denne suksessen. Websiden er også hjemmet til de populære ETTV og ETRG lanseringsgruppene.
 3. RARBG
  RARBG, som startet som en bulgarsk tracker, har kapret hjertene til mange videopirater. Filmer og TV-show med en RARBG tag er et vanlig syn på andre torrent indekser også. Nettstedet ble grunnlagt i 2008, men havnetførst på topp 10 i 2015.
 4. YTS.ag
  YTS.ag er på ingen måte tilknyttet den opprinnelige YTS eller YIFY gruppen, men havnet på topplisten på slutten av fjoråret. Ikke alle andre torrentsider er fornøyd med at de benytter seg av merkevaren “hijacked” (kapret på norsk) og flere nettsteder forbyr deres utgivelser.
 5. Torrentz2
  Torrentz2 er stand-in for det opprinnelige Torrentz.eu webstedet, som frivillig lukket sine dører i fjor sommer. Meta-søkemotoren er åpen med faktum at det ikke er relatert til den “ekte” Torrentz og posisjonerer seg som en ny og forbedret versjon, som søker på over 60 andre torrentsider.
 6. 1337x
  1337x hadde noen problemer for et år siden, da flere av administratorene og moderatorene protesterte på grunn av sikkerhetsbekymringer. Imidlertid har det skjedd mye fremgang siden den gang. Websiden forbedres kontinuerlig, øker i trafikk, og har nylig rullet ut et nytt design også.
 7. TorrentProject
  TorrentProject er et velkjent navn i bransjen, men er på topp ti for første gang. Nettstedet bruker DHT å finne innhold og har i dag mer enn 10 millioner torrents i sin database.
 8. EZTV.ag
  Den originale TV-torrent distribusjonsgruppe EZTV stengte ned etter en fiendtlig overtakelse i 2015, med nye eiere som krever eierskap til merkevaren. Det nye konsernet driver i dag fra EZTV.ag og frigjør sine egne torrents. Disse utgivelsene er forbudt på noen andre torrentsider på grunn av denne kontroversielle historien.
 9. TorrentDownloads
  TorrentDownloads har eksistert i flere år. Som mange andre steder er det aktivt blokkert av Internett-leverandører i flere land. Nettstedet tilbyr en indeks som gir torrents til millioner av brukere hver måned.
 10. LimeTorrents
  Limetorrents.cc gjenvant en plass blant de ti beste i år. Nettstedet har også lansert torrent cachen iTorrents for noen måneder siden, som brukes av flere andre torrent søkemotorer.

 • Hvordan lage/oversette undertekster til filmer og TV-serier

Privacy Policy